Hétvégén a Magyar Kempo Szövetség technikai vezetője Shihan Lovász Gábor válogatott csapatot hirdetett. Több hónapos felkészülés után született meg a döntés.

val edzés.jpg

A Bicskei Harcosok Kempo HSE kempokái, Ódor Lili és Tóth Károly Imre már biztosan tagjai a csapatnak. Raffael Balázs, Vaczula Szabolcs és Vigyikán Vince tartalék tagok.

A Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE harcosai, Kornély Medárd, Tóth Béla és Tóth Ádám szintén tagjai lettek a válogatott csapatnak.
Az edzések azonban még nem értek véget, mert a felkészülés hajrájában kell meg a bizonyítás.

A következő edzés március 23-án lesz a Felcsúti Fehér Tigrisek Dojojában, a Felcsúti sportcsarnokban.

További sikeres felkészülést kívánunk!

Cserkuti Marianna
sajtóreferens

A minden bicskei számára jó hírt hordozó hivatalos közlemény után álljon itt szerkesztői megjegyzésünk. Legjobb tudomásunk szerint a csapat full kontaktos részét Tóth Ádám és Tóth Béla alkotják. A csapat napi rutinja a hétfőtől péntekig tartó edzés időszakban nagyon erős és intenzív felkészülés. A két bunyós jó kapcsolatot ápol a nagy és híres múltra visszatekintő tatabányai Mega Tech Thai boksz egyesülettel, akinek edzője az a Bányász Adrián, aki helyi körökben egyenesen legendának számít, valamint a jelenleg is aktív versenyző Busai Gerely. Tanítványaik közül sok eredményes harcos kerül ki. Ádám és Béla hétfőn és pénteken a csapat versenyző csapatával edz, ők segítik felkészülésüket.

Kedd és csütörtök Kornély László hajtja a bunyósokat, amely során a kardio és erőnléti gyakorlatok képezik az edzés erőteljes részét. A Bicskei Harcosok edzőtermében lehetőség van a rendelkezésre álló nagyszerű felszerelések folyamatos használatára.

A szerdai napon a válogatott keretben kerül sor az edzésre Budapesten a BVSC sport egyesültnél, ahol a felkészülést az a Horváth Zoltán tartja, aki annak idején még az első időkben megnyerte az utcai harcosok full kontakt versenysorozatot, olyan parázs mérkőzést vívva a mai napig kiváló harcosnak számító Filó Andorral, melyben a bírók a küzdelmet képtelen voltak pontozás alapján eldönteni, így 40 perc (!) után kiütéses győzelmet aratva nyert.

A felkészülésben mind az edzőktől, mint a Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE elnökétől Mészáros Jánostól minden segítséget megkapnak.
Köszönetüket fejezik ki, hogy tagjai lehetnek a nemzeti Kempo válogatottnak és minden tudásukat beleadva kívánnak eredményeket hozni a településeknek!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása