Mány, Mátyás telepen kellett a járőröknek intézkedniük 2013. március 12-én a délutáni órákban. A rendőrök megállapították, hogy szomszédok közötti veszekedés fajult tettlegességig. A vita kiváltó oka az egyik fél utcában motorozó gyereke volt. A 63 éves férfit, aki megkérte a motorozó fiatalt, hogy közlekedjen lassabban az utcában, a motoros családja számon kérte, majd bántalmazta a közterületen. A férfi védelmére érkező feleségét is ütni kezdték a támadók. A két sértettet a székesfehérvári FM Szent György Kórházba szállították az OMSZ munkatársai.
Az egyenruhások F. István Jánost, F. Istvánnét és F. Szilvia Erzsébetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították. A kapitányságon a nyomozók az előállítottakat csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása