A Fejér Megyei Védelmi Bizottság operatív munkaszervezetének irányításával a Fejér megyei rendőrök, a Katasztrófavédelem munkatársaival, valamint a Mentőszolgálattal és a Polgárőrséggel közösen 2013. március 14-én és 15-én ez idáig összesen több, mint ötezer olyan személyen segítettek, akik a hóhelyzet miatt bajba jutottak. Közülük több, mint négyezren jelenleg is melegedőkben vannak, melyek összesen harminc Fejér megyei településen kerültek kijelölésre.

A segélyhívókra továbbra is folyamatosan érkeznek a bejelentések elakadt járművekről, bajba jutott, segítségre szoruló személyekről.

A Fejér megyei rendőrök a Készenléti Rendőrség egységeinek segítségével, valamint a Katasztrófavédelem és a Mentőszolgálat munkatársaival közösen jelenleg is egyszerre több helyszínen hóban elakadt személyek mentését végzik.


Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása