korkedvezmeny_1363426830.jpg_404x505

Kérem, hogy akinek van tűzoltó, mentős, katasztrófavédelmis, rendőr ismerőse, aki az úton rekedtek segítésért küzd, ossza meg az üzenetem.

"Ezúton szeretném a hálámat kifejezni minden tűzoltónak, mentősnek, katasztrófavédelmisnek, rendőrnek, aki a Fejér megyei térségben teljesít szolgálatot! Tegnap délután indultam Székesfehérvárról Siófokra. Ma délután 1 órakor értem haza…

Amíg az úton rekedt utasok a jól fűtött autóikban várták – többé-kevésbé türelmesen -, hogy megszüntessék az elakadás okát, addig a tűzoltók -10 fokban, korom sötétben, vízszintes hóesésben azért küzdöttek, hogy a sokszor önhibájukból balesetet, karambolt szenvedetteket, árokba csúszottakat kimentsék. Mivel sok bunkó, az útpadkán előző sofőr miatt a mentősök sokszor nem tudták megközelíteni a bajba jutottakat, kénytelenek voltak éjszaka 100 métereket a mindenféle felszereléseiket cipelve a 20 cm-es hóban evickélni.

Szeretnék külön köszönetet mondani Horváth Péternek a Katasztrófavédelemtől, aki egész éjszaka Szabadbattyán határában - a fenti körülmények között - ellátta az autósokat innivalóval és szendviccsel. Köszönet a szabadbattyáni önkénteseknek, akik a melegedőben várták meleg teával és néhány biztató szóval az utasokat.

Kérem, hogy akinek van tűzoltó, mentős, katasztrófavédelmis, rendőr ismerőse, aki az úton rekedtek segítésért küzd, ossza meg az üzenetem. Tudom ,hogy kevés ez a néhány sor ahhoz, hogy kifejezzem a hálám, de remélem, hogy nekik ad egy kis erőt az előttük álló további kemény órákhoz! Nekik és a még mindig úton levőknek sok kitartást kívánok!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása