"Tegnap valami olyasmit lehetett megtapasztalni ebben az országban, aminél azt hiszem, nem lehetett volna méltóbb megemlékezés az 1848-49-es szabadságharc eszméire. Összefogtunk, emberek! :) Nem kellett hozzá se Orbán, se Gyurcsány, még Bajnai sem, csak mi. Aki az utakra kiment segíteni, aki befogadta éjszakára az idegeneket, aki csak egy megosztással is segített a Facebook-on, nem kérdezte, jobb- vagy baloldali érzelmű-e az, aki bajba jutott.
Emberség volt, emberség!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igen,tegnap az emberek megmutatták,hogy igenis az összefogásban van az erő!Azok az emberek akik egymáson segítettek a bajban,azok az emberek akik gondoskodtak a hóban rekedt autósoknak,családoknak meleg innivalóval,étellel/szendvics/ csak dicséretet érdemelnek!De sajnos olyanok is voltak,akik pénzt kértek,mert segítettek.Igaz nem sokat,csak 4.000,-FT-t.Számukra nincs mondani valóm,mert nem alacsonyodok le a szintjükre!De szégyellhetik magukat!Azért szép halkan megkérdezném,hogy hol voltak azok az emberek,akiknek gondoskodni kellett volna arról,hogy ez a katasztrófával felért helyzet ne alakuljon ki?A meteorológia egy héten keresztül csak azt mondta,hogy sok hó fog esni és a szél is ki fog magáért tenni,hófúvásokra kell számítani!A felsőbb szervek /Katasztrófavédelem,Belügyminisztérium,
Útkezelő ,a MÁV/ miért csak péntek délután kezdték el kapiskálni ,hogy itt az országban nagy a gond?Mire ezek észbe kaptak az utakon a rendőrök,tűzoltók,mentők és sok civil már dolgozott nagy erővel a hóban ragadt autósok megsegítésén!MIKOR BAJ VAN,HOL VANNAK AZOK A MAGAS BEOSZTÁSÚ EMBEREK,AKIKNEK A DOLGUK LENNE A SZERVEZÉS?Itt megint csak az ország lakossága vizsgázott kitűnőre ,egykét kivétellel,AZ ORSZÁG VEZETÉSE VISZONT MEGINT ELÉGTELENT KAPOTT!Szégyelljék magukat!
süti beállítások módosítása