Ezekben a percekben is folyik a magyar kempo válogatott edzése a Felcsúti Sportcsarnokban. A felkészülést sensei Kasza Pál, a Magyar Kempo Szövetség technikai vezető helyettese, sensei Mészáros Zsolt a Magyar Kempo Iskola edzője és sensei Kornély György a Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE és a Bicskei Harcosok Kempo HSE edzője irányítja.

medárd.jpg

A délelőtti program a technikai számoké volt, a formagyakorlat, a fegyveres formagyakorlat és az önvédelmet gyakorolták a kempokák. Délután a semi contact küzdelmi számra készülnek.

Egy kis betekintés az edzés folyamatába.
A versenyzők bemelegítenek, majd gyakorolják azokat a technikai sorokat, amiben indulnak a Világbajnokságon. A begyakorolt mozgás sorozatot ezek után videóra veszik. Lemérik az idejét, mert az előírt 4 percet nem haladhatja meg a gyakorlat, utána pedig kielemzik az egyes mozdulatokat. Az elemzés során felmerült hibákat megbeszélik és javítják a versenyzők a felkészítő edzőkkel.

Az edzés képeit a Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE facebook oldalán megtekinthetik.

Cserkuti Marianna
sajtóreferens

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása