Bicske legszebb utcája! címmel juttatta el kedves olvasónk fotóit és levelét a Bicskei Szóhoz. Tudomásunk szerint a kampány idején ez az utca is elkészül. Tényleg ki ne maradjon! Azért tesszük közzé, hogy ki ne merjék hagyni nagyjaink. Ezek a házak is fizetik a Tessely által megduplázott építményadót, mégis úgy néz ki utcájuk a központtól nem messze, hogy a szőlőhegyi dűlőút sokkal különb.  

kzu3.jpg

"Olyan szépen nézz ki a Kodály Zoltán utca Bicskén hogy mindenki megcsodálja a szépségét.Ha lenne utca szépségverseny akkor biztos megnyerné nem csak a helyi meg az országos versenyt hanem világversenyt is. Egy nagyon kis szakaszon van leaszfaltozva a többi része földút. Napsütésben nem gáz az út, de ha esik az eső vagy a hó - akkor sártengerré változik az utca. Kérdem én, a ha kertvárosi képviselő jó munkát végez a kertvárosban akkor miért nincs még leaszfaltozva ez az utca? A Kertvárosban még a Kodály Zoltán utcán kívül is van olyan utca ami nincs leaszfaltozva. A polgármester úr és a kertvárosi képviselő neki állhatna intézkedni, hogy minél előbb le legyen aszfaltozva az utca és még azok amik nincsenek. Most kéne nekik szavazatokat szerezni és egy ilyen beruházással talán tudnának is.
További jó munkát kívánok a Bicskei Szónak és köszönjük, hogy ő legalább képvisel bennünket.


Név nélkül jelenjen meg az interneten!
Köszönöm."

kzu2.jpg

kzu.jpg

kzu4.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsit vitatkoznék..Max a második lehet a szépségversenen,mert a Bajcsy Zs. simán visz mindent. Nem elég hogy földút,tele van igen mély kátyúkkal olyannyira hogy időjárástól függetlenül használhatatlan.Az utcában szerveztünk gyüjtést az út javítására,DE AZ ÖNKORMÁNYZAT NEM ENGEDTE MEG!!
Sajnos a szondy utca az szinte már használhatatlan esőben hoban napsutésben.de sajnos a péro miatt senki sem foglalkozik vele. Bicskén rengeteg probléma van és ezen csak a választáskor lehet változtatni, hogy olyan embereket válasszunk akik valóban tenni akarnak bicskéért
Én ugyan nem ott lakom, de néha járok a Bajcsy-ban. Az utca elején lerakom az autót, és inkább besétálok. Balkan top kategória..
Tudom ajánlani, hogy nézzék meg a Losonczi utcát, pedig nem is a pérón van, mégis olyan, mintha nem is tartozna a városhoz, minden felújításból mindig kihagyják. :(
süti beállítások módosítása