A napokban írtunk a Kodály utca felújításának tervéről. Olvasónk akkor képes anyagot küldött a kertvárosi utcánk eső utáni állapotáról. Ez volt a Bicskei utcák fordított szépségversenye című sorozatunk első epizódja.  Ehhez tartozik ez a nagyszerű kivonat, ami sajnálatos módon nem tartalmazza, hogy milyen szintű felújítást tervez a város a Kodályban. Információink szerint ez lesz az egyetlen aszfaltburkolatot elnyerő útfelület. A többi néhány utca útfelületét letolják, murvázzák.   

"K i v o n a t

Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 28-án megtartott soros nyílt ülésén készült jegyzőkönyvéből.

49/2013. (II. 28.) számú Képviselő-testületi
H A T Á R O Z A T

Tárgy: Bicske, Kodály Zoltán utca felújításának tervezése

Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testülete
1. Bicske Kodály Zoltán utca tervezését határozza el, mely elkészítésére Fekete Zoltán ajánlatát elfogadja,
2. felhatalmazza a Polgármestert Fekete Zoltán ajánlatában foglaltak szerint a szakági tervezőkkel a tervezési szerződés megkötésére.
3. A tervezés fedezetére az ajánlat szerinti bruttó 1.164.651,- Ft összeget a 2013. évi költségvetésében városfejlesztési tartalék terhére biztosít.

Határidő: tervezési szerződés megkötésére: 8 napon belül
A terv elkészítésére: 2013. május 15.
Felelős: Polgármester"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása