Információink szerint négy önkéntes bicskei kutyamentőt tiltottak ki a gyepmesteri telepről húsvét után. (Ennek ellentmondó nyilatkozat és az állatvédők álláspontjának közeledése olvasható ebben a később megjelent cikkünkben - A szerk.)    

 

bernát.jpg                                                        Ezt komolyan gondoljátok?

Indoklásképpen semmit sem mondtak a bicskei gazdátlan kutyákról szívvel-lélekkel, teljes odaadással gondoskodó bicskei önkéntes civileknek.

A lépés valódi okáról nincs információja az önkénteseknek. 

Mindannyian értetlenül állnak az intézkedés előtt. 

Ők azok, akik gazdátlan ebek százait gazdásították az elmúlt években, munkájukat mindenféle tiszteletdíj nélkül végeztek és egyben adományozói is voltak a "Gyepinek".

Reméljük, hamarosan rehabilitálja a helyi hatalom ezeket a tiszta szívű, becsületes bicskei civileket.

És hagyja őket dolgozni...

A Bicskei Szó saját véleménye szerint be kellene fejeznie a jelenlegi városvezetésnek a hagyományokkal bíró, szülőföldjükért tenni akaró bicskei civil közösségek módszeres szétverését, semmibevételét. (Lásd: parképítők, polgárőrök stb.) 

A bicskei állatvédő civilek gondoskodtak a kutyákról és még mindig teszik, vádolni nem vádolnak senkit és bizony igenis igénylik az emberek az állatvédő csoport munkáját!

Lássa be a városvezetés, hogy rájuk hallgatva, velük összehangolva lépni kell a bicskei állatvédelem érdekében.

Ez itt az elhivatott civil bicskei állatvédő oldala. Csatlakozzunk, ha kicsit is tiszteljük munkájukat.

Ez pedig a közösségi oldaluk

Egyetlen kattintással azok mellett lehetünk, akik becsületes önkéntesként dolgoznak a bicskei állatvédelemben.

Álljunk melléjük.   

Izing Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a fenti igaz iráshoz még annyit:tegnap egy magyar profi futball mérkőzést 43!!!néző látott(eger-paks),ezeken az oldalakon és még az interneten kivül több százan állnak remélhetőleg mellettük..biztos bennük van a hiba?igen a fanatizmus,elhivatottság nem könnyű magatartás mégis az visz előre és ha van bennünk még emberség akkor egyértelműen a jót tenni akarók kapjanak még esélyt..lemondani könnyű róluk de vajon Bicske melléjük áll-e?van még olyan hogy barátság,emberség,tisztelet,segitőkészség,elfogadás,becsület..vagy ez már nem létezik?mert egyszerűbb rombolni mint épiteni..
süti beállítások módosítása