A Munkaügyi Központ előtti balesetveszélyes kátyúra hívja fel a figyelmet Olvasónk vasárnapi fotója. A kátyúba a méret jobb érzékeltetése érdekében belehelyezte negyvenhatos cipőjét, ami szinte elvész benne. A Kisfaludy utca hétköznapokon, különösen pénteken - Bicske legforgalmasabb utcái közé tartozik. Tiszta Kiskörút. Érdemes lenne rendet tenni például a kampány alkalmából.

Mint olvasónk írja: "a fordulóívben képződött kátyú vagyis inkább aszfalthiányos darab tavaly tél eleje óta így van. Ezzel mi a terv? Kikerülni nem igen lehet, az autó kereke biztos hogy beleér".  Másik olvasónk a megjelenés utáni percben szólt hozzá Fb-klubunkban: emiatt a kátyú miatt szorul teleszkópcserére.   

Tesco-gazdaságos szaktanácsunk 0 Ft+Áfa/hó.

Szalagátvágás, beszédmondás, munkavédelmi sisakban tartott sajtótáj, tapsorkán megoldható...  

ia

munkaügyi központ.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a kátyú eltüntetésekor a mozgáskorlátozottak sorfalat állnak, és hangos éljenzés is lesz
üvözlettel - eg

li mozgáskornyék
süti beállítások módosítása