A Bicskei Szó olvasója juttatta el ezt az észrevételét. 

"Nem tudom észrevetted-e, hogy az idei Bicskei Napok hétvégi programjai közül csak a gyerekekre vonatkozónak (Születésfa), illetve gyerekeknek szántnak (Pom Pom együttes) van anyagi vonzata. Azért, hogy a gyermek neve felkerüljön a Születésfára, fizetni kellett. S belépős a gyerekelőadás. Míg a többi program mind ingyenes. Még a sztárgázsit kérő MCL is.

Csak nekem tűnt ez fel?

Szomorúnak tartom, hogy a városnak nincs pár tízezer forintja a gyerekekre a Bicskei Napokon. Persze, lehet azt mondani, hogy a többi program ingyenes, s oda is jöhetnek a gyerekek. De akkor is...

Egyetértünk olvasónkkal, de azt azért hozzá kell tegyük: a Gyermeknapi programok - közöttük egy bábelőadás, a Kalandpark, a Mini vidámpark és az Élősakk mind ingyenesek.

Lehet, hogy a gyerekprogramok teljes ingyenességéről  kellett volna inkább szavaztatnia a városházának?

 

      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása