Május 22-én 18 órára várják a civil szervezők azokat a bicskei lakosokat, akik a Szent László patak bicskeiek által lakott partján végig árvízvédelmi töltést szeretnének látni, hiszen a márciusi-áprilisi vízállás ismételten aggodalomra adott okot.

A kezdeményezők olyan fiatal bicskei lakosok, akik többek között a Patak Parkban élnek. Az ott élőket nagy esők idején nem csupán a medréből kilépő patak veszélyezteti, hanem a szennyvízhálózat egyes szakaszainak  kapacitáshiánya annak is rendszeresen kitette őket, hogy az esővízzel felhígult szennyvíz szennyes vízként ömlött ki, bugyogott fel az útburkolat szintjén elhelyezett csatornafedelek alól. A Fejérvíz Zrt. rendszeresen meszet szór a területre a fertőtlenítés érdekében.

A szervezők szerint a lakott patak part minden méterén gát, árvízvédelmi töltés mielőbbi megépítése szükséges.  

A megnyugtató fejlesztéseket kérő lakossági fórum szervezői Tessely Zoltán polgármesterrel és Bárányos József önkormányzati képviselővel folytattak időpont-egyeztetéseket azért, hogy mindketten részt tudjanak venni a Szent László patak partjának közvetlen közelében élők első összejövetelén.

Mivel Rihó Krisztián és Dr. Bourgla Ossamah képviselők is patak parti területen laknak, érintettként ők is részt vesznek a fórumon.

Minden érintettet és érdeklődőt szeretettel várunk!

Időpont: 2013. május 22. (szerda) 18.00

Helyszín: Bicske, Bogya Károly 52/L-M

(A helyszín az egykori Vágóhíd utcában épült "Patak Park", ami a Jókai utca alsó, patak közeli torkolatával majdnem szemben található. Ezen a térképen tévesen még Vágóhíd utcaként szerepel ma is.

patak park.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása