Bicskén egyébként Bicske Csabdin élő polgármestere megduplázta az építményadót, miközben a felszíni vízelvezetés és az árvízvédelem horizontján még nem látszanak a beígért fejlesztések. A Kölcsey képeken látható helyszínén a Lucernás árok nevű vízfolyás spontán tározója alakult ki. Közben megtudtuk, hogy a polgármester a helyszínre fáradt és holnap estére meghívta az önkormányzathoz az ott élőket. 

kölcsey 1.jpg

kölcsey4.jpg

kölcsey2.jpg

kölcsey3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát ez szörnyű!
De azért meg kérdezném, amikor építkeztetek akkor nem volt árok telek közepén?
Akik ismerték helyet azon nem véletlenül nem építették be azt a telekrész.
Sajnos a sok helyi ismeretekkel nem rendelkező építész, lelketlen hatósági ügyintéző, meggondolatlan városvezetők, számos bicskei helyen adtak, adattak ki építési engedélyt veszélyes helyen. Az "öreg" bicskei lakosok nem véletlenül hagytak pufferhelyet a településen a víznek.
Persze azért az időjárás is kitesz magért!
Egy kis felvilágosítás ! A szomszédok házai közel 100 éve ott állnak. Mi volt előbb a házak, vagy a vízelvezető árok ? A telektulajdonos elfelejtette közölni, hogy ez ennyire veszélyes, legfőképpen a hivatal építés osztályán, ahol persze kiadtak egy építési engedélyt. Hangsúlyozom, hogy nem a vízelvezető árok ellen van kifogás, hanem a vízelvezetés ellen. Azt ha szakszerűen elvezetnék, több család nem kerülne ilyen hasonló helyzetbe. Komment előtt kérlek egy kicsit tájékozódj.
@Kedi: Kedves Kedi Igazad van!
De, ha nem indulatból írsz, akkor láthatnád, hogy én is valami hasonlót akartam mondani. És mivel 30 évig éltem a környéken (akkor még volt "földvétel" nevű gödör, más néven "föci" ma park), és megéltem az akkori vízelvezetési munkálatokat, hát mondhatom, hogy elég jól ismerem a környéket. Sajnos, mint ahogyan már írtam, a városban az ideiglenes víztárolásra szolgáló lehetőségeket megszüntették, és nem oldották meg a nagy mennyiségű víz elfolyását.
süti beállítások módosítása