Bicskei kisgyermekes szülők kezdeményezéséről ad hírt a Bicskei Szó felhívása, aminek szerzői nem akarják feltétlenül szemléltetni a jelenlegi bicskei játszóterek igénytelenségét, amit esetenként szülők, nagyszülők tartanak karban. A felhívás írói bicskei, kisgyermekes szülők, távol minden politikától, minden pozíciótól. Egyszerűen csak jót, jobbat akarunk gyermekeinknek.

Nem akarunk sem vádaskodni, sem mutogatni, hanem megoldását keressük annak, hogy pl. az állampolgári, civil, alulról jövő kezdeményezésre alakulni kezdett Bicskei Szíve Park gondolatát fölélesszük.

Az egykori Káposztás területén - vagy Bicske központjában hasonlóan megfelelő helyen -, igényes, kellően nagy, európai előírásoknak megfelelően biztonságos, körülkerített, vagyonvédelmi felügyelet alatt tartott, folyamatosan karbantartott játszótér létrehozását kérjük.

Két kezünkkel, eszközeinkkel, támogatásunkkal vagyunk hajlandók segíteni az ügyet - mindegyikünk azzal, amivel és ahogyan tudja. 


A bicskei kisgyermekes szülők, nagyszülők és dédszülők arra kérik Bicske város önkormányzatát, képviselőit, hogy pályázatfigyelést és minden más lehetőséget latba vethető módon tegyenek meg mindent a Bicskei Játszótér létrehozása érdekében.

Bicske város több szomszédja hozott létre gyerekeik örömére hasonlót.
"Itt az idő." 

Véleményünk szerint nem problémának kell tekinteni, hogy Bicskén sok a gyermek, hanem örvendetes tényként kell elkönyvelni. Ahogyan azok a szülők is örömnek tekintik, aki önkéntesként javítgatják, segítenek  karban tartani a jelenlegi játszótereket.    

Olyan kellően nagy Bicskei Játszótér szükséges, ami a központban található, de úttesttől, forgalomtól, kipufogógáztól távolibb helyen, lehetőleg zöldben.

Erre alkalmas terület a bicskei civilek jóakaratából, pénzéből és kezük munkájából építeni kezdett Bicske Szíve Park, a Káposztásnak nevezett terület helyén, a szintén sikeres pályázat útján létrejött Bicskei Tanuszoda mellett.  

Kérjük, hogy azok a szülők, akik egyetértenek a Bicskei Játszótér szükségességével, tartsanak velünk. Július 4-én 18 órakor várjuk őket első civil fórumunkra a Bocskai utcai játszótérre. 

A felhívás írói bicskei, kisgyermekes szülők, távol minden politikától, minden pozíciótól.
Egyszerűen csak jót, jobbat akarunk gyermekeinknek.

Tartsanak velünk, tartsatok velünk a gyerekeink, a bicskei gyerekek  öröme érdekében!  

Arra kérünk mindenkit, legyen szíves minél több embernek mutassa meg ezen felhívásunkat, akár megosztással, akár kinyomtatva, asztalra téve, szóróanyagként vagy falra, ablakba, ajtóra helyezve forgalmas helyeken.

Június 29-én 18 órakor találkozunk a Bocskai utcai játszótéren, reméljük minél többen.    

A szervezők

bicskeonline@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása