Ír az olvasó

Címkék: kertváros

2013.07.11. 19:32

Szia!

Kertváros nem Bicskéhez tartozik?
Tudomásom szerint Bicskén csak a központba és a telepen nyílt "nemzeti" dohánybolt - Kertvárosban pedig nem.

Nem tudtam róla hogy már a Kertváros nem Bicskéhez tartozik.

Vajon ez mikor lett megszavazva hogy a Kertváros már külön város?

Kérdezem, lassan ezek szerint új állomást is kapunk aminek a neve Kertváros megállóhely lesz? Így akarják a kertvárosiakat leszoktatni a dohányzásról hogy akik Kertváros kieső részében laknak azok egészséges életmód gyanánt sétaljanak be a központba dohányt venni. Ez egy kicsit ciki drága cigi.

Üdv:
Zoli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eleve dohányozni ciki már szerintem 2013ban amugy nem létfenntartáshoz szükséges mint a kifli vagy a tej.. ha nincs hát nincs.. Jó alkalom leszokni
A városnak semmi köze és beleszólása abba, hogy hol nyílik dohánybolt. Ha lett volna ott pályázó, akkor nyílt volna ott is. Mellesleg nem olyan nagy ez a város és befelé menet még pár szálat is el lehet szívni... :o))
egyébként is nemzeti együttműködő nem cigizik....ő sokkal emelkedettebb ennél....ugyan már...de jo hülyiteni a jó népet..óvnak minket mint az 50es években..
süti beállítások módosítása