masa222_1382297929.jpg_720x540

Mása német gazdája, Hary levelében írja: 


Kérem segítsenek!

Elveszett egy kutya, amelyik Mása névre hallgat. Bicskén 2013 augusztus 18-án egy autóbaleset során a kutyus elszaladt és a gazdik haza kellet menjenek Németországba. Nyakában egy fekete nyakörv benne gyöngyökkel, a bőre alá ültette Chip száma 900182000378752

A visszajuttatónak jutalma 150 000 Forint!

Jelentkezni telefonon: 06212028804 számon lehet. 

(Levelében azt kérdezte a gazda, hogy hol lenne még érdemes Bicskén megjelentetni. Elmondtuk, hogy lapunkat  majd minden bicskei netező rendszeresen olvassa, de a biztonság kedvéért megkérjük kutyaszerető  olvasóinkat - osszák meg ezt Mr. Zuckerberg jóvoltából, a Facebookon is.

Igen nagy dolog lenne, ha Mása a bicskei erők jóvoltából hazatelepülhetne a Bundesrepublik Deutschland közigazgatási területén belüli néhányszor már körbejelzett, eredeti territóriumába, amibe beleszületett - A szerk. ) 

A család köszöni szépen mindenkinek a sok megosztást! A hatalmas összefogásnak hála ami rengeteg embernek köszönhető, újra együtt lehet Mása gazdával! Még egyszer nagyon köszönjük mindenki segítségét! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása