Budapesttől 50 km-re Száron, az Élni jó házban, február 22-23

- mely során a masszázs különböző fajtáit próbálhatják ki a jelentkezők ( siacu, svéd, ázsiai, thai )
- valamint akik szeretnék kipróbálhatják a ház szaunáját (edzettebbek kúra szerűen, sóval, mézzel)
Közben elkészítjük a Női Sátor kisze-bábját, amely mindazt a rosszat, fájdalmat, szenvedést és bűnt jelképezi majd, melytől meg szeretnénk szabadulni. Délután a farsang bolondozós kedve jegyében ismerkedünk egymással, majd visszatérünk a délelőtti testi tisztulási folyamatokhoz, de most a lelkünket is kigyomláljuk a felesleges és mérgező erőktől. Este Ambrózy Tamás atyával imádkozunk és elégetjük a kiszét, feledve a bút és a telet… Vasárnap közösen alkotunk és játszunk – de komolyan.
Kérlek, hozz magaddal törölközőt, lepedőt, papucsot, s valamilyen olajat, amivel szeretnéd, hogy megmasszírozzunk, ha úgy döntesz. A siacu masszázs ruhában ( cicanadrág, hosszú ujjú pólóban, meleg zokniban) történik. Ha ezt a masszázs-fajtát szeretnéd, kérlek hozz magaddal ilyen jellegű ruhákat.
Várunk szeretettel!
Edit, Emese és Kati
Jelentkezés: konkolyedit66@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása