Szia! Olvastam a blogon a felhívásodat, hogy fogjunk össze Gergőért. Nagyon sajnálom Szilviéket. A kisfiaim csoporttársainak szüleivel mi is hasonló összefogáson gondolkodunk.

Egy jótékonysági délután is eszünkbe jutott, melyen felléphetnének zeneiskolások, hiszen Gergely zeneiskolás, általános iskolások, tánccsoportok, kempósok stb. Nem tudom, hogy más már vajon elkezdett-e hasonlót szervezni.Ha sikerülne erről vmit megtudnod, hálás lenék. Köszönöm! 

Mindezt Madarász Katalin írta. Kérése szerint tisztázzuk, ki, mit, mikor és hol kezdett el Gergő érdekében. Ez azért fontos, hogy ne fussanak a szálak keresztbe. Várjuk a válaszokat!  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én is csatlakozom! Szeretnék Katival együtt segíteni!
Kedves segíteni akaró Olvasóink! Mind az édesanya, mind az édesanya testvérének telefonszáma rendelkezésünkre áll. Aki kéri, annak megadjuk. Fontos, hogy Szilvia, az anyuka minden nap 9-18 óra között gyermeke mellett van a kórházban, ebben az időszakban nem fogad hívásokat. Edit, jó testvérként mellettük áll és véleményünk szerint a segíteni akarók minden gyakorlati kérdésére tudja a választ. Akinek kellenek a számok,kérjük, írjon: izingantal@gmail.com
süti beállítások módosítása