Információnk szerint a Kakas Oviban a farsangi napon Török Gergő családjának megsegítésére szintén adománygyűjtés lesz, akár a Csokonai Általános Iskolában.

Mindez szülői kezdeményezésre és az óvoda teljes egyetértésével valósul meg.  

Szombaton a Pizzafalóban megtartandó Vállalkozók (nyitott) Báljának teljes tombolabevétele Gergő családját támogatja. A bálozóknak egyben tombolatárgyakat is érdemes vinnie a jótékony akció sikere érdekében.   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bocs a hülye kérdésért/kérésért, de hátha van néhány amatőrebb felhasználó... hogy komplexen látszódjon az összes segítségnyújtási lehetőség, az ovis cikket lehetne kibővíteni?: segíteni lehet, az oviban, a vállalkozók bálján, a sulis farsangon, Szilvi számlaszáma, illetve hogy Farkas Tündi is/már nem csak 1 hanem 3 gyerekért is gyűjt... és bocsánat az okoskodásomért!
süti beállítások módosítása