Dupla vagy semmi

Címkék: sport kempo dhkse

2014.03.17. 12:48

metzger8_1395056865.jpg_990x743

Idén tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Juhász Ferenc Emlékverseny és Világkupát. Egyesületünk több versenyzője is részt vett a háromnapos rendezvényen. Az első napon a technikai számok kerültek megrendezésre ahol versenyzőink remekül szerepeltek, mindenkinek lett dobogós helyezése. Orbán Szabolcs pedig a dobogó legfelső fokára állva vilákupa győztes lett fegyvers formagyakorlat számban. Ezzel a sikerszériával a hátunk mögött nagy reménnyel vártuk a második versenynapot. 

A  stop semi contact küzdelmek, komoly kihívást jelentettek, hisz 5 ország közel 400 sportolója vett részt a rendezvényen. Az egyenes ágú kieséses rendszerbe lebonyolított versenyszámokban is szereztünk érmeket, de inkább a szabályok jobb megismerése és a további felkészülésbe fektetendő tapasztalatokon volt a hangsúly. Ennek a napnak a mérlege két ezüst érem, egy bronz és két negyedik helyezés. 

Az utolsó napon csak egy fiatalembert vittünk, egyedül ő volt érdekelt a keményebb versenyszámokban.

Rácz Balázsunk submission számban ezüstérmes lett, Full – B-ben pedig arany és ez által egyesületünk még egy világupa győztessel büszkélkedhet.

A három nap eredményeire nagyon büszkék vagyunk, hisz a nyolc delegált verenyző, 2 arany, 8 ezüst, 4 bronzéremmel és 3  darab pontszerző negyedik helyezéssel zárta a világkupát. Ők mindent feltettek egy lapra és szeretnék megismételni sikereiket az április 24-26-án  az International Kempo Federation világszervezet védnöksége alatt lévő, hazánkban megrendezésre kerülő, Kempo Világbajnokságon. 

Mindenkit arra kérek, buzdítsuk, támogassuk versenyzőinket  céljuk elérésében, mert megérdemlik! 

 

Metzger Antal – DHKSE elnök 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása