Tisztelt Bicskei Szó! hársfa12.jpg

Mellékelten küldök pár képet a bicskei Hársfa utcáról.
Igazán szupersztráda út van itt, a polgármester honoráriuma javára.
Megérdemelné, hogy díszpuccban vagy táncos ruhában járjon csárdást, amikor bokáig ér a sáros víz.
Volt itt már kivonuló "közgyűlés", pofavizit, és száraz időben való bejárás is (ironikus mosoly). Még sem történt semmi. Csak a tovább folytatódó közel 20 éves ígérgetés! Össze kéne csak kötni az összes felelőtlen ígérgetőt, és végigcibálni az utcán őket! Azt érdemelnék meg, nem a dupla honoráriumot a város és az utcák kárára... ahonnan szintén beszedik a 200%-os építményadót, ahogy már a bicskeinfó is megírta, hogy ahol ilyen állapotok vannak, milyen alapon kérnek bármilyen helyi adót.  

Tisztelettel: Egy felháborodott bicskei olvasó! 

A közlés utáni napon jelent meg a Hársfa utcaiak fórumán ez a bejegyzés: "reggel 8.00 óra megérkezett egy gép, aki legyalulta az utcát, igen ez nagyon jó, gödör nincs, kb. 1 hónapig, Szerintem mindenki tudja, hogy NEM ez a megoldás, ezzel megint csak be lett fogva a szánk! A mélyen tisztelt polgármesterünk, pedig csak egy mondatot tud hajtogatni, kérjük számon attól az utca aszfalt ígéretét, aki azt tette! Gusztustalan egy ember, egy a már nem élők sorában lévőt mer a szájára venni......na ő Bicske város "első" embere!"

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása