A Táncsics-Árpád utca sarkán fekvő gyalogátkelőtől a református temető kapuja előtti hídfőig lezárva a felüljáró. A járdák járhatók. 

A Táncsics híd előtti szakaszán munkálatok folynak. Éjjel egy óráig dolgoztak a Fejérvíz szakemberei, mert csőtörést észleltek az itt élők és vízellátás akadozását - ahogy arról blogunk már hírt adott.

Az sem kizárható, hogy a repedezett, 1980 körül megépített telepi hídnak is jólesik kímélet e lezárással, ugyanis harminc tonnás, dupla tengelyű járművek Pünkösd óta megszaporodott fordulói terhelik.

Az FMRFK Sajtószolgálatának készséges válaszából megtudtuk, hogy az útszakasz lezárásának nincs rendőrségi vonatkozása, ezt az önkormányzat rendelte el a csőtörés miatt. 

Holnap már valószínűleg nem él a lezárás, de hétfőn-kedden bizonyára megoldják a feladatot.  

Hozzátesszük: Bicske város vezetése és a kibővített kabinettitkárság ezidáig arra sem méltatta az itt élőket a nemzeti konzultáció keretében, hogy egy korrekt tájékoztatást közzétegyenek városunk hivatalos honlapján.    

 

ia       

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már tegnap este fél 10 óta zárva van.
@franklampard: köszi! nekem ma reggel szólt olvasónk, hogy családtagja hajnalban már nem tudott átmenni. tegnap este jártam ott, de akkor járható volt.
Miért ne élne holnap a lezárás? Ma többszöt odanézem, semmiféle munka nem folyik.
az egy dolog hogy talán tényleg lesz némi munka majd mivel még semmi.........de a tájékoztatás hiánya rémes....pedig hát szuperképzett fiuk lányok siserehada az önkormi és gyülevész szervezeteiben...irjanak mondjanak beszéljenek..ja ahhoz kéne szárnyaló mondandó és kommunikációs intelligencia.......sebaj néhány négy év és a kutya sem emlékszik rájuk igényes fityeszes csapatok ....a derekat meg a hajlongástól fog ám fájni......
süti beállítások módosítása