Az Árpád utca és felüljáró közötti útszakasz botrányos állapotú, megfigyelők szerint már kétszer új kopóréteget kellett volna kapjon.   

A telep felől a hídra tartva a jobb kéz felőli rész kész balesetveszély egy szakaszon. Süppedt, töredezett, a kétkerekű járművek kénytelenek kikerülni a szűk hídra fölmenet.

Morbid, hogy a református temető megújult kapujánál, a gyászjelentő táblával egy vonalban egy gödörszerűvé süllyedt esőlefolyó díszíti az útburkot jó pár éve. Látom a halottasház magasságából, amikor 10 év körül gyermek hirtelen kormánymozdulattal kikerüli a temetőkapu előtti gödröt. Nem ismeri a lelkem ezt a szakaszt ennyire és egy pillanatra vészesen közeleg kis testével a közvetlenül közel mellette "csínyben" elsöprő autóhoz. 

Meglehet a baj, ha belemegy. Akkor is, ha kikerüli. Túl régóta így van. Nem lesz ez így jó.  

Az pedig figyelemreméltó, hogy az átkelési irány megváltozása miatt sokkal nagyobb forgalmat viselő Cigány híd felé vezető Losonci utcai szakasz burkolata egy kis felületes-névleges igazítás után is siralmas.  Földút korában a bakháttal együtt tisztességesebb volt ez a rész mint ma - a Bikakúttól a Cigány hídig.     

   

 

ia    

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na végre, ébresztő! hátha végre a Losonci utcára is irányul egy kis figyelem, eddig hiába kiabáltunk róla. Merthogy a Bikakúttól a cigányhídig terjedő szakaszon tizenvalahány éve botrányos az úttest állapota (és a járdáé is, de tudom, most nem az a téma). :(
süti beállítások módosítása