Bombariadó van Bicskén a Spar központban, reggel óta ott állnak kinn a dolgozók, rendőrök és tűzszerészek dolgoznak a területen. 

Még a lomó bejáratánál is rendőrök állnak, lezárták az egészet.

Több száz fehér köpenyes, húsüzemi dolgozó áll a Szélescsapásnál az árokparton, velük sok irodában dolgozó. Buszok mennek értük, de volt aki elindult a százason hazafelé. Ha arra járunk, kérdezzük meg, kit vihetünk el Bicskére. 

A Bicskei Szó időközben rendőrségi tájékoztatást is kért az esetről, amint megérkezik az FMRFK-tól, itt közöljük. Úgy tudjuk baleset is történt ugyanebben az időben az autópályán. 

A hvg.hu írja: Az M1-esen és az M7-esen is a kifelé vezető irányban van dugó. Bicskénél baleset történt, két sávot is lezártak. Az M7-esen baleset és felújítás is akadályozza a forgalmat.

Baleset történt az M1-esen Csabdi és Bicske térségében, a 37-es kilométernél, a Hegyeshalom felé vezető irányban – közölte az Útinform csütörtök délelőtt.

A baleset miatt két sávot lezártak, nagy a torlódás.

A 444 szerint óriásdugó van az M7-esen is Balaton felé, ahol baleset és útfelújítás is lassítja a forgalmat.

Bicske fölött egyébként nincs már torlódás, mennek a járművek rendesen. 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása