Vajon mi lehet a hivatalos szombat délelőtti dolga Pálffy Károly hitoktatónak, alpolgármesternek, a bicskei Fidesz polgármester-jelöltjének (aki önmaga főállású alpolgármesteri állását, fizetése megduplázását  vakmerően, bátor szívvel, mindent kockára téve és bátran kiállva Bicske város lakói érdekeiért megszavazta kezének fölemelésével önmagának) hogy a hivatali autóval furikázik a településen?

A kérdést - ha nem is pontosan így - kedves olvasónk fogalmazta meg.

Úgy gondolom, nem érdekel hová utaztattuk éppen a jó embert az Adófizetők Pénze Travellel.

De magasodjon előtte településünk korábbi alpolgármesterének emléke, aki nem kért a várostól még tiszteletdíjat se, csak alacsony költségtérítést - ő így (is) tett Bicskéért.

Mert lokálpatrióta volt. 

Pálffy Károlynak javasoljuk, hétvégén saját járművel, saját költségre mozogjon, ahogyan Bicske város lakóinak jelentős része is teszi.

Szaktanácsunk 0Ft+Áfa/hó. Csak neked. Csak most.       

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az abszolút elképzelhetetlen hogy egy alpolgármesternek szombaton is lehet hivatalos elfoglaltsága?
@Szűkszavú: Sőt!Még az is elképzelhető, hogy egy alpolgármester péntekről szombatra virradó éjjel hivatalosan alszik.
Megdöbbentő!
Sajnos rég nem arról van szó, hogy ki mennyit tesz a városért, hanem, hogy a jelenlegi „bagázs” hogyan tudja minél jobban kihasználni a lehetőségeket. A nevezett fiatal emberről tudható, hogy dilettáns, kontár, szinte minden téren, és isten óvjon minket, hogy a város irányításában vezető szerepet kapjon.
A semmihez sem való értés sajnos családi örökség (aki nem hiszi, az érdeklődjön, tájékozódjon), kivétel a nagypapa, aki tisztességes kétkezi munkásember.
A hétvégi gépkocsi használatot pedig igazán könnyű ellenőrizni, meg kell nézni a menetlevelet.
JA, hogy nincs vezetve! Talán azért, hogy így jobban lehessen garázdálkodni, és talán ezért kellett a gépkocsivezetőt évekkel ezelőtt elbocsájtani.
Ha esetleg valaki nem fél (mert ugye nem kel félni ebben az országban) akkor lehet feljelentést tenni a NAV, KEHI, Ügyészség, Kormányhivatal, stb. szerveknél.
Más településeken ezt megteszik, halljátok ellenzéki Képviselők!
Hivatalos? A Tescóban? Ráadásul gyerek nélkül a családi parkolóban....ugyan már! :D
sebaj..csámcsogunk rágcsáljuk..majd a szürke marha bemegy október 12én és megválasztja.....itt is és máshol is..mert azért mégis jó ez és a többi(nem mellesleg bicskén amugy is divat rengeteg hozzá nem értő és oda nem illő ember alkalmazni mert azért mégis milyen jó az ami van...)sebaj éljetek boldogan...és nem sirni ujabb négy éven át...tessék meghatódni könnyezni és cépen ikszelni bele ...persze ész nélkül ahogy eddig
süti beállítások módosítása