A Nagy Károly tér egyik lámpaoszlopa kb. két és fél hónapja dőlt ki egy pénteki napon - baleset következtében, szerencsére személyi sérülés nem történt. A szolgáltató elvégezte a szükséges biztonsági lépéseket a megfeküdt műtárgyon, ki is jelölte a helyet zárószalaggal.   

Aznap és a következő napokban alpolgármester és polgármester is megtekintette a kidőlt oszlopot. Pálffy Károly polgármester-jelölt a helyszínen azt mondta, hogy már másnap elszállíttatják az oszlopot és pár nap múlva állni fog, fényt ad. Ehhez képest ma már benőtte a gaz az oszlopot és futónövényszerűen terjed rajta a flóra, mint valami pálmaházi díszleten.

Ne feledjük: ez Bicske egyik legújabb építésű ingatlansora Bicske központjában, ahol a lakók hosszas küzdelmet vívtak csak azért, hogy egyáltalán elérjen otthonaik elé a közvilágítás. A Nagy Károly tér és a Nagy Károly utca mind a mai napig nem kapott szilárd útburkolatot.        

A Bicskei Szó 0 Ft+ÁFA/hó (akciós) szaktanácsa szerint bő negyven nappal a választások előtt illene fölállítani egy kidőlt oszlopot a város központjában, főleg akkor, ha a jelölt "pár nap múlva állni fog" kezdetű ígéretet tett.  

 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása