Helló,
A Táncsics-Akácfa sarkán van az út közepén egy tábla már hónapok óta. Szerintem ottfelejtették, mert más falvakban ennyi idő alatt egész stadionokat építenek fel vagy esküvői bekötőutakat aszfaltoznak, tehát nem hiszem, hogy dolgoznak ott azon a kis kátyún, amit a tábla jelöl...

egyebveszely8.jpg                        

Pár perccel e levél közzététele után érkezett egy másik: 

"Szia! Három hónapja van ott az Akácfa és Táncsics kereszteződésében a tábla az aknatetőn! Veszélyes és csoda, hogy még nem történt baleset. Régebben volt rajta fényjelzés is, azt elvitték róla. Éjszaka nagyon veszélyes és ott kanyarodik be a busz is, reggel félelmetes közlekedni arrafelé. Nem tudom a telepi képviselőnk látta e már, hiszen a kertvárosi otthonából minden nap erre megy dolgozni."

Iványi Ferencné, a telep kertvárosban élő képviselőjének szíves figyelmébe ajánljuk a problémát és az Aradi utca végén imbolygó csatornafedelet, amit még nem vittek el leadni és nem is okozott balesetet a kis forgalmú úttesten játszó gyermekeknek - szerencsére. A mellette beszakadt útról is szíveskedjen gondoskodni még október 12. előtt.  

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem hónapok óta van ott, hanem hónapokig volt ott. Kb. 1 hétre eltűnt, mert kijavították az alatta lévő hibát, de múlt héten megint kitették, gondolom a sok eső miatt nem sikerült megfelelő minőségben leaszfaltozni a 30x30 centis darabot... :o)
süti beállítások módosítása