"A legtöbben szeretünk fotókat nézegetni, még inkább olyanokat, melyek valamilyen okból kötődnek hozzánk. Ezt a csoportot azért hoztam létre, hogy a Bicskén élők megoszthassák egymással régi vagy új Bicskén készült fotóikat. Ezek lehetnek táj-, utca- vagy csoport képek, minden ami Bicskével, bicskei emberekkel kapcsolatos" - írja a Bicske képekben régen és most című Fb-csoportban, ami új tagokat és fotókat vár. 

E témában a Bicskei Szó is sok mindent közölhetett már, köszönhetően például Imeli László gyűjteményének, amikor többrészes közlésünk is e koncepció alapján jelent meg. Ez a Facebook-csoport, ha jól értem, mai és régi képeket is egyaránt szívesen fogad Bicskéről.  

Az Árpád utcai ovi étkezőjéből: 

árpád úti.jpg

 

Borongós május elsejei felvonulás az akkori Tolbuchin utcán, de a gyerekek teljesen jól érzik magukat. A hátratekintő nagy hajú bajszos férfiban Ujszászi Ignác költőt vélem felismerni:   

május1.jpg

Mint egy korabeli Fejér Megyei Hírlap címlapfotó, mára megváltozott háttér: 

a párttal a néppel.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása