A GESZ kétkezi dolgozói (tehát nem a soványka kárpótlásként GESZ vezetővé tett polgármester öcsre gondolunk, aki az előző polgármester "kabinettitkárja" lehetett), többször rendbe tették már a gimipálya kapuja melletti területet a Fáy utcában, ahonnan az illegálisan lerakott a mocskot először a környéken élők hordták el, aztán a GESZ.

A Fáy utca elején, a Gimi-pálya kapuja mellett álló trafóház és a középiskola kerítése közé megint elkezdték a szemét behordását. Egyszerűen kerékpáros érkezik és lerakja csomagját. Egy jó képességű oda is guggolt a fedezékbe  és odapakolta bélsarát, egészségügyi papírt a helyszín szerint nem használt. Hosszabb-rövidebb sétáira - mert nem tudhatjuk, a szükség az szükség -, talán vigyen magával kettő darab nejlonzacskót, amibe a tenyere csuklóig belefér és pakolja el maga után a termését a másikba aztán kuka. Ahogyan az ebek után is összeszedik  jó gazdáik.   

A területet megint szépen lekaszálták. Olvasóink, akik a terület közelében élnek és az egész utcával együtt fizetik a Tessely Zoltán  Csabdi lakos által megduplázott bicskei építményadót, arra kérik a testület illetékeseit, képviselőjét, gondolják végig a terület térfigyelését akár a trafószolgáltató bevonásával.

A másik "központi vizelde" a gimnázium és a posta között húzódó közben található. Ha a Fáy felől közelítünk, a posta kerítésének sarki lábazata alján látszik is, hogy mire használódik. Kánikulában az ott élők szerint érezhető rothadó bűze. 

A terület kampányszerűen kedvelt dohányzóhely. Érdemes lenne csikkgyűjtőt rendszeresíteni, amiről egyébként azt mondják az ott élők, hogy sokkal jobb a helyzet mint korábban és a nem dohányzó lakóknak nem kell annyi dekket föltakarítani. 

Egyértelműen közterület-felügyelet, a digitális térfigyelés lenne szükséges a területen akár az érintett szolgáltató és a két intézmény bevonásával, melyeknek tisztasága mellett biztonságát is szolgálhatná mindez.    

     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása