A 2010. februárjában született, a Dobó utcában élő  Majnár Bence 2013. novemberében lázzal, végtagfájdalommal került a SOTE Gyermekklinikára. Leukémia.

Akkor már blogunk előterjesztése és a nyilvánosság ereje nyomán útjára indult a hivatalos városi összefogás bálszervezéssel, ahová célként cikkünk közlése után Bence ügyét is beemelték.

BENCE MEGGYÓGYULT - itt illeti nagy köszönet a magyar gyógyítókat, ápolókat, akik a legtöbbet tudják adni.  Kedves ismerősöm, a család barátja keresett fel a jó hírrel alig egy órája. Ő járt itt februárban a család nevében kétségbeesve, aztán jöttek az édesanyával sápadt-jeges félelemmel  és a zárójelentéssel együtt.

Olyan jó, hogy jó hír esetén is jön. Sőt. Arra kért, írjam le szépen saját szavaimmal, hogy a család minden tagja, minden barátjuk nagyon szépen köszöni és sosem fogja elfelejteni azt az összefogást, ami Bicskén megvalósult gyermekük érdekében.

Mindent köszönnek. Nemcsak a materiális segítséget például az utazási költségekre, nemcsak a Bicske város hivatalos jótékonysági bálja után kapott támogatást, hanem köszönnek minden jó szót, kézszorítást, amit az utcán kaptak, köszönnek minden velük együtt elmondott imát, minden Dobó utca felé érkező jó gondolatot.

Bencének újra nő a  hajacskája. Újabban már göndör, pedig azelőtt nem volt az. Gyapjaska az új beceneve. Így szólítja édesapja. 

Természetesen lesznek még kezelések.  De ez egy óriási örömhír karácsony előtt különösen. 

Igazán nem kellett volna, de én egy üveg szilvóriumot kaptam, ami jelenleg várakozó állásponton figyel a stelázsinkról. Komótosan, módjával, csak-az-ízéért fogok évszakonként egyszer cinkekornyit szürcsölni belőle - Bence, Balázs és Gergő valamint minden bicskei gyermek és fiatal egészségére. 

Azon a hálaadó szentmisén is ott leszek, amit Bence gyógyulásáért mondat majd a család a római katolikusok bicskei templomában. 

 

ia

 

 

             

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása