Olvasóink tájékoztatása alapján ismeretlenek aljas módon próbálkoznak Bicskén az idősek pénzének kicsalásával. 

Eddig szerencsére egyetlen esetről tud a Bicskei Szó. A kísérlet ugyan aljas, mert előrehaladott korban élő emberek vélten rossz szellemi képességeire és vélten rossz hallására alapoz - szerencsére nagyon bután.

De idősebb családtagjaink, szomszédaink, barátaink  védelmében sürgősen zárjunk össze és mondjuk el:  

kilestek egy egyedül élő 90. életévét betöltő asszonyt, aki Bicske egyik legforgalmasabb utcájában él. Megszerezték a telefonszámát, felhívták és a néni lányának tettették magukat a telefonbeszélgetés során. Azt mondták neki, hogy nemsokára érkezik "édesanyjukhoz" egy barátnőjük, akinek sürgősen, S.O.S. adjanak oda 500 ezer forintot vagy amennyi van, mert nagy a baj. A sértett közel évszázadnyi életében szerencsére már lefolyt egy pármillió köbméter víz a Szent László patakon, látott már varjút karón és bár megdöbbent, oda küldte a csalót, ahová való.  

Olvasóink elmondása szerint az esetről a mai napon rendőrségi bejelentést is tett az igazi család.    

 

ia 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása