A viharos gyorsasággal gazdagodó „új oligarcha”, Mészáros Lőrinc nemrég egy háromhektáros földdarabot szerzett meg a bicskei ipari parkban, rajta két ásványvízkúttal és töltőüzemmel – tudta meg a HVG.

A területen két aktív kút működik, egyik a Vivien, másik a Santa Aqua. A Vivien Zrt. a HVG cikke szerint annak a személynek a részérdekeltsége volt, aki nemrégiben túladott a 150 éves magyar múltra visszatekintő Magyar Építő Zrt.-n, aminek vevője a Kőrösaszfalt tiszakécskei útépítő cég lett. A Vivien Zrt. nagy reményekkel indult a piacon 2002-ben. Felszámolták adósságai miatt, 190 milliós irányáron hirdették meg a területet, a kutakat, a névhasználat jogát és a gépsorokat egyben.

A Búzakalász 66 Kft. Felcsút, Fő utcai címére - írja a HVG -, a Vivienvíz Kft. bejegyzése megtörtént. Ügyvezető Mészáros Lőrinc felesége.   

A tényleges eladási arról nincs információ.    

 

    Részletek....

 

vivien.jpg

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása