Egy hete jelent meg a bicske.blog híre arról, hogy az illegális hulladéklerakónak használt Szélescsapás-bejárót kitakarította a város és két ember több fuvarban minden odaborított szemetet elszállított onnan.   

Olvasónk tájékoztatásából azonban megtudtuk, hogy tegnap 11 és ma reggel 6 óra között megérkezett az első utánfutó mocsok a területre, amiben van tévédarab, hungarocell és más "természet- és környezetbarát" elem.  

Ez a Szélescsapásra vezető út a Bicskéből való kilépés után pár száz méterre a Tatai út folytatásáról az 1-es főútvonal felé átvezető földút. Megérne bizonyos biztonsági lépéseket az illegális lerakásra régóta használt területen, hogy elvegye ettől a szemetelők kedvét egy életre.   

Ez a korábbi hír: 

 

"Olvasónk egyben jelezte, hogy pár hete a Tatai útról a Szélescsapásra vezető mezőgazdasági út mellől két bicskei városi dolgozó, az egyikük az olvasó szerint valamelyik kis főnök, több fuvarban teherautóra szedte az összes odahordott mocskot, ezután grédereztették a területet. Olvasónk szerint sorompóval kéne lezárni az egészet, hogy csakis a szolgalmi joggal rendelkező földmíves gazdák tudjanak kulcsukkal gépjárművel vagy géppel belépni, kerékpárral természetesen bárki bemehetne akár a Spar központ, akár a kertváros felé."  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nah, vajon kik dobták ki oda (is) a szemetet? Nem, nem a norvég halászok..
Azok, akiknek odaadjátok a rossz tv-t/hűtőt/mosógépet/stb.
Azok, bizony.. Mer kiveszik belőlük a fémet, nyáklapot és a többi nem kell, mehet a természetbe. Brutális büntetéseket kellene kiszabni, de az illetékeseket ez nem érdekli, a szemetelők pedig a szennyezéssel vannak ugyanígy..
süti beállítások módosítása