Holnap a Bicskei Tanuszoda 25 méteres úszómedencéjében érettségi vizsgáznak testnevelés tantárgyból a Puskás Akadémia Letenyey Lajos Szakközépiskola és Szakiskola végzősei. A tesi érettségi természetesen nem csak úszásból áll, ezt kell középszinten végigcsinálni.    

Úszás 25 m-es úszómedencében. Gyakorlati anyag: 50 m úszás választott úszásnemben, két másik úszásnemben 25 m teljesítése szabályos rajttal és fordulókkal. Vízből mentési előgyakorlat (az uszoda falától 5 -10 m-re a medence alján elhelyezett tárgy felhozása a víz alól). Javasolt sorrend: 50 m leúszása, az első 25 m, majd a második 25 m teljesítése, tárgy felhozása a víz alól. Az egyes távok után legalább 5 perc pihenőt kell adni a vizsgázónak. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása