Albérletet, lakásmegoldást keresnek Fecó és Dani, a 12 éve született ikerpár, édesanyjukkal együtt.

 Csabdin éltek édesanyjukkal, de az albérletet jelentő házat eladják. Két hónapja jelezték nekik, hogy menni kell, de nem találtak semmit.

Segítsük őket. Az ideküldött infót a megfelelő helyre továbbítom izingantal gmail.com 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Blogolvasók!
Először is köszönöm Toncsinak, hogy megjelentette a cikket.
Az anyuka a két 12 éves fiúval 2 hónapja keres albérletet, mióta megtudták, hogy a házat, amelyben albérlőként laknak, eladják.
A tulajdonosok így is rendesek voltak, mert haladékot is kaptak.
Csabdin sajnos egyáltalán nincs kiadó ház, mindegyiket eladni szeretnék. Ezért fordulunk segítségért a környékbeliekhez is.
Egy kis házra lenne szükségük, ahol hárman elférnének.
Anna, az anyuka, ottlakásért cserébe idős ember gondozását is vállalná.
Éppen az előbb beszéltem velük, legkésőbb hétfőig ki kell költözniük. Az anyuka nagyon sír, és attól fél, hogy a gyerekeket elveszik tőle, pedig rendesen neveli és gondozza őket.
Ha valaki bármilyen módon tud segíteni, például van egy lakatlan háza, ahova be tudnának költözni, vagy tud ilyenről, kérem, tegye meg! A közvetítő szerepet vállalom.
Köszönettel: Gyuriczáné Sótér Éva
06205373364
süti beállítások módosítása