Két gépjármű ütközött össze Óbarok térségében, de a 811-es 1-es főútvonalba torkolódásától Tatabánya irányába, Újbarok és Óbarok közötti vonalon.  

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. december 5-én 17 óra körüli időben az 1-es számú főút 36-os kilométerszelvényében, Óbarok térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint - eddig ismeretlen körülmények között - két gépjármű ütközött össze. A balesetben egy személy megsérült.

 

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás forgalomkorlátozás van érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

 

Az FMRFK közleményében kéri a gépkocsivezetők fokozott figyelmét!

A körzeti megbízottak Bicskén, a Kisfaludy úton ellenőriztek 2015. december 5-én délután egy gépjárművet és az azt vezető 51 éves helyi lakost. A férfinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök elfogták és további mintavétel érdekében az orvosi ügyeletre előállították. A sofőrrel szemben ittas járművezetés vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása