Gyógyító vízre és vízi játékra fordítják a megajándékozottak a Bicskén is jelen lévő Oázis Sport Club első vízilabda jótékonysági tornáján összegyűlt összeget

 oazis.jpg

Jól sikerült az Oázis Sport Club első jótékonysági vízilabda tornája január 30-án, amelyen óbudai gyerekek mellett bicskei játékosok is részt vettek. A meccsek izgalmasak voltak és az edzők nagyon dicsérték a Bicskén edző srácokat is jó szereplésük miatt. A belépőkből 100 ezer forintot sikerült begyűjteni, melyet megosztva a születési sérült gyerekekkel foglalkozó Gézengúz Alapítvány és a halmozottan sérült felnőttekkel foglalkozó Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztató Központ kap meg.

oazi.jpg

A szombati tornán a Leányfalun és Szentendrén edzéseket tartó KÓPÉ UVSE csapatai, valamint az MTK gyerekcsapata mérkőzött meg a Margitszigeten, Óbudán és Bicskén is jelen lévő Oázis Sport Clubbal. A jótékonysági vízilabda rendezvényt a Vízművek és az Óbuda Sport Nonprofit kft is támogatta.

A medence szélén forrt a hangulat, a szülők hangos szurkolással és ujjongással köszöntötték a jó helyzeteket, a mindkét oldalon előforduló szép gólokat. A 2006-os, legkisebbek mérkőzése után a már tapasztaltabb, ám így is csak 10-11 éves srácok játszottak, köztük Zajdon Bercel és Török János.

oaz_1.jpg

Jó volt látni, hogy mindkét csapatban milyen komoly munka zajlik és kiegyenlítettek a viszonyok. A 2004-2003-as meccseken is egyre technikásabb megoldásokat láttak a szurkolók. Míg a 2006-os küzdelmet a KÓPÉ nyerte, addig a 2005-ösöknél az Oázis győzedelmeskedett egyel több góllal, majd fordult a kocka és a 2003. és 2004-es korosztálynál ismét a KÓPÉ győzött. Jól játszott a Bicskén edző Zajdon Ábel, majd a legnagyobbak meccsén a 2001-2002-es gyerek korosztálynak nevezett oazisos fiúk és lányok között Székely Ákos, Hollósy Kristóf és Erdélyi Dominik is. Szép győzelemmel verték meg az MTK gyerekcsapatát.

oarehab.jpg

A tornán összegyűlt pénzt ünnepélyes keretek között adja át a napokban az Óbudán amatőr és profi vízilabda foglalkozásokat tartó Oázis Sport Club az adományozottaknak. A Gézengúz Alapítvány a pénzt a budakalászi Intézetükben található speciális uszodai foglalkozások biztosítására fordítaná. A neuro-hidroterápiás ellátásnál ugyanis az aprócska gyerekeket rendkívül tiszta, klórmentes vízben gyógyítják. Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztató Központ is még gazdagabb vizes élményeket szeretne felnőtt sérültjeinek. A nyári víz melletti táboraik programját szeretnék feldobni sok-sok gumimatraccal, gumikarikával, gumilabdával, polifoam hengerekkel, valamint egyéb sporteszközökkel.

Folyamatos információk az egyesületről a facebook: oazis sport club oldalán és www.oazissport.hu weboldalon.

 

oagezen.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása