Hozzászólásként érkezett a bicskeiek blogjára, ott is olvasható:

"Valós belvízi helyzet vagy tehetetlen városvezetés? (vagy mindkettő - a szerk.) 

Napok óta az esőzések hatására vagy csak a nem oly régiben átélt árvíz/belvíz maradandó emlékképei miatt érlelődik bennem folyamatosan a tettvágy.
Késztetést érzek arra ,hogy leírjam a gondolataimat még ha süket fülekre talál is.
Amikor a fejlődések korát éljük!? Sorra nyerjük az UNIÓS pályázatokat ilyen -olyan dolgokra,kisvasutakat ,focipályákat építünk közpénzeken, megengedhető -e emellett, hogy családok (beleértve kiskorú gyermekeiket is) bokáig a „szarban” ússzanak egy -egy kiadós esőzés után?
…..hogy arra kell hazaérkezni a napi 8-9 órás munkaidő leteltével,hogy a járdát és az utat ,amely a lakásunk bejáratához vezet a szennyvízcsatornából szökőkútszerűen feltörő,felbugyogó szennyvíz árasztja el!
…..hogy arra kell ébredni reggel,hogy emberek otthonába betör a szennyvíz a mosogató kagylón,WC kagylón keresztül
…...hogy a gyerekeink szennyvízben gázolnak ,gyalogolnak,futnak ,kerékpároznak esőzés után
…...hogy az elviselhetetlen szennyvízszag bejut otthonunkba egy-egy szellőztetés során
…...hogy a szennyvíz okozta fertőzéseknek vannak kitéve újszülött és fejlődésben levő gyermekeink
…....hogy emberek pincéiben feszített víztükör okoz komoly gondokat ,akik emiatt szivattyúzni kényszerülnek amely szintén a szennyvízcsatornák túlterheléséhez vezet
Ez senkinek sem fontos !??
Mindenre van pénz kérem szépen ,csak arra nincs amire valóban kellene!Tudni kellene mire fontos költeni és hogyan kellene átcsoportosítani a meglévő pénzeket!
Igenis fontos és létkérdés a mai Világban minden bicskei ember számára ,hogy megoldott legyen a csapadékvíz elvezetés .
Mindenki tudja a megoldást is csak nem költenek rá ,mert sok pénzbe kerül!
El kellene gondolkodni azon is ,hogy ez milyen egészségkárosodást okoz a felnövekvő nemzedék számára!Nem lesznek focisták és nézőközönség sem ,mert a lakosság fiatal nemzedéke nem éri el az ifjú kort sem !
Ezen kellene elgondolkodni nem a pénzek szétosztásán!A megoldást a szakemberek tudják ,csak az állítólag nem létező pénzre várnak és arra ,hogy valaki lépjen ez ügyben!

Üdvözlettel :egy érintett szenvedő alany!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása