Kedves bicskeiek! Ha már a posta a torlódással nem számolva a sorszámtépő gépet a bejárathoz helyezte, oldjuk meg közösen a helyzetet - írja a bicskei blog olvasója. 

A posta ügyféltere a sorszámos rendszerrel sem lett kisebb, ugyanott helyezkedik el és a székek is ugyanúgy ott várnak az ablak mellett. Ha téptél egy sorszámot, az nem azt jelenti, hogy a gép mellett kell megvárnod amíg szólítanak! Beljebb mehetsz, leülhetsz és teljesen felesleges hangosan szidni az új rendszert, miközben miattad áll az ajtóban a sor, hiszen ott ácsorogsz.

Hogy melyik ablakhoz hívnak majd, azt beljebb is mutatja egy tábla. És akkor új kihíváshoz érkeztünk: az ablakok fölötti piros számok közül az első (kétjegyű) az ablak száma. Utána a négyjegyű szám, hogy melyik sorszám tulajdonosát várják oda. Nem bonyolult.

És végül: kedves posta, még mindig nem késő beljebb tenni a gépet az ügyféltérbe, ha a bicskeiek ennyi idő és ezen levél után sem jönnek rá, hogy bárhova állhatnak, sőt, többnyire úgyis beljebb kell majd menniük, amikor hívják a számukat.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az igazi probléma nyilván nem ez, hanem a költségtakarékossági okokból redukált létszám. Van 10 ablak és 1-2 fogad ügyfeleket csúcsidőben..?
Bár ez az automata is felesleges: áram, papír, tinta.
süti beállítások módosítása