Tessely Zoltán polgármestersége idején megpróbált mezőőrséget létrehozni ingyen a városnak egy baráti társaság. Csak testületi döntés kellett volna a létrehozásról a többit megoldották volna nulla forintért.
Tanfolyam kellett volna  vizsgával és csinálhatták volna, de nem tudtak a polgármesterhez bejutni, időpontot sem kaptak.
Mindez szolgáljon adalékul a Pócalja és Bicske határának ocsmány állapotát folyamatosan tükröző sorozatunkra.
Vannak erről egyeztetések a városvezetésben, de az egyeztetés még nem jelent működő mezőőrséget. 
Így néz ki egy mezőváros mezőőrség nélkül.    
ia
20160327_163418_1.jpg
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnos bármilyen irányba indulunk el a határba, előbb-utóbb beleszaladunk hasonló látványba. Ilyenkor azt kívánom: száradjon le a keze annak aki ezt tette, és jöjjön velem szembe, hogy meg tudjam köszönni ténykedését egy jól irányzott fenéken billentéssel. Örültem a mezőőrség sikeres felderítésének a Széles csapás kapcsán. Nem ismerem a lehetőségeiket, de 2 fő nem tudja megoldani a feladatokat. Feladat pedig van bőven, mint a mellékelt ábra mutatja.
Két problem, ami három: primitív, nemtörődöm embercsoport, akik ezt teszik, passzív illetékesek, akik hagyják (mezőőr- és/vagy közterület-felügyelet, valamint durva büntetések hiánya), illetve rendszeres(ebb) járőrözés a rendőrség részéről a "kiindulási" helyeken..
süti beállítások módosítása