A www.birosag.hu oldal közhiteles keresőjében végigtekinthetjük a bicskei alapítványok, egyesületek, civil szervezetek adatait is.  

 

Az oldal közhiteles kínálat, ami az adatokkal kapcsolatban adatváltozási tájékoztatást követel meg a törvénytisztelő magyar állampolgárok alkotta szervezetektől. 

A www.birosag.hu adatai a Bicskei Torna Club elnökeként mind a mai napig Széplaki Árpád korábbi elnököt jelölik, miközben ismert, hogy az évszázados bicskei sportegyesület vezetője helytörténetünkben először, még csak nem is bicskei lakos lett. 

Tessely Zoltán 2015 decembere óta elnök a BTC-ben, de még a hivatalos átvezetés vagy annak megjelenése várat magára. 

Ez nem is lehet oly nagy feladat....

Ismert, hogy a BTC-t a város tartja fenn, a támogatást és a rezsit is Bicske fizeti azok után, hogy a szomszéd faluban üzemel a magyar futball fellegvárának szánt intézmény.

Jól mutatja mindezt, hogy több százmillió forintot kap Bicske a központi költségvetésből, amiből 300 millió a BTC fejlesztésére fordítódik....

A Bicskei TC Csabdin élő elnökének szíves figyelmébe ajánljuk a BTC mögött elterülő Jegenyefa utcai illegális szemétlerakót. Helyi információk szerint esetenként teherautók hozzák a szemetet a közelbe, ott átrakják lovaskocsira, amivel mások kihozzák azt a közterületre. Mindez arra utal, hogy már-már illegális lerakási "technológia" alakult ki a sporttelep közvetlen szomszédságában.    

Az elnök tekintse kabinetkérdésnek a Bicskei TC melletti terület mielőbbi teljes megtisztítását, a terület őrzését annak érdekében, hogy a város megszüntesse a sűrűn lakott, sportra használt ingatlanok közelében az illegális szemétlerakást.

Ide annyi sittet és mocskot összehordtak már, hogy a google maps domborzati képén látszottak a halmok, míg be nem őket a gaz.  

A Sport és Egészség közeli rokonok.... A terület levegőjét, ahol sportolók rendszeresen edzenek, ahol lakótelepnyi család él bicskei gyerekekkel, ahol az Akácfa, Kerecsendi, Rákóczi, Losonci, Bihari, Vörösmarty, Csokonai utcákat is érintheti a levegő szennyezése a rendszeres kábelégetéssel - az elnöknek a lakosság egészsége érdekében minden érdekérvényesítő képességét latba kell vetnie az elfogadható körülmények biztosítása érdekében.

A bicskei rendőröket, polgárőröket, tűzoltókat és a rálátással bíró, szellőztetés előtt alaposan körülnéző lakosságot tessék megkérdezni....  

 

 

 

ia

 

 

 

 

  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása