Árnyékoló napvitorlák kerülnek az állampolgári kezdeményezésre épülni kezdett és még be nem fejezett játszótérre, a Bicskei Szíve Park területén. 

Ezek műanyagból kötött anyagból készült Raschel-zsák anyagok, melynek apró lyukai némiképp átengedik a szelet, csökkentve a leszakadás veszélyét. A kivitelező cég egyébként narancsriasztásig vállalt kezességet.

Mindeközben - távolabb tekintve -, Viktor, a bajnokok bajnoka a BGSZ új olasz traktorának adapterével nyírta a füvet, de olyan szépen és olyan gyorsan, hogy a kanyarokat éppen olyan mozdulattal volt kénytelen venni, mint Michael Schumacher sporttárs(Hürth-Hermülheim, 1969. január 3.) szokta volt.

Remek, és reméljük megszűnik a randalírozás a játszótér területén és közelében - írja egy olvasónk az Bicskei Szó Fb-klubjában, majd így folytatja: ma egy kisebb kupac üvegtörmeléket szedtünk össze, nehogy a gyermekeink megsérüljenek. Ki tudja, mennyi van még szétszórva!

 

ia   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása