A hölgy a Szent László patak völgyéből, a Bogya Károly utcán, a járdán  gyalogolt fel hegymenetben 2016. október 14-én, sötétedés után.  

A látásával sosem volt baja. Egy lépcsőben a közvilágítás nélküli, vaksötét területen megbotlott, bal karján két ponton törést szenvedett. Az egyik nyílt törés volt. Az utca sötét, csöndes és néptelen arcát mutatta már, senki nem vette észre a történteket.

Nagy nehezen lábra állt. Fájdalmas sérülésével bement a főtéri Orvosi Ügyeletre, ahol megvizsgálták, ellátták és ügyeleti kérésre a Bicskei Mentőállomás autója szállította őt Székesfehérvárra.       

Dolgozik, munkahelye van, ezért kért esti időpontot a Bogya Károly utcában működő jó nevű egészségügyi szolgáltatástól.  Az utcában a baleset napján csak odalenn a völgy mélyén működött a közvilágítás - talán három póznán.   

Az alábbiakat már nem ő fogalmazta így: családjának férfi tagjai az egyre jobban teljesítő Magyarországról felkerekedve a hanyatló Nyugat-Európában voltak kénytelenek olyan állást keresni,  ahol szakértelmüket tisztességesen megfizetik...

A beteg táppénzre került. Fizikai munkát végez vagyis rehabilitációs időszakában is vigyáznia kell.   Önellátása nehézkessé vált. Gipszelésre Fehérvárra jár. A hat gipszes hétből kettő már eltelt. Gyógyulást kívánunk! 

    

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De a Szondy utcában készült az aszfalt..
süti beállítások módosítása