Amikor az Akácfa utcai Pici Boltocska elől ellopták a boltos Ágika kerékpárját, megosztottuk, hogyha valaki tud valamit, mondja.  

Ekkor az egyik hozzászóló ezt kérdezte:  "1 sarokkal odébb a panel mellől pedig elvitték a szelektív konténereket... Tudni róluk valamit? Mikor kerülnek vissza?" 

A válasz itt van....

 

"K i v o n a t Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 28-án megtartott rendes, nyílt ülésén készült jegyzőkönyvéből Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testülete 9 igen (egyhangú) szavazat mellett a következő határozatot hozta: 280/2016. (IX.28.) képviselő-testületi határozat Tárgy: Bicske, Tölgyfa utcai szelektívhulladék lerakó sziget megszüntetéséről Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Bicske, Tölgyfa utcában a közterületen lévő szelektív hulladéklerakó szigetet megszünteti és a jövőben csak a Zöld Bicske Nonprofit Kft. telephelyén tart fenn szelektív hulladéklerakó területet. Határidő: 2016. október 15. Felelős: polgármester K.m.f. Pálffy Károly Fritz Gábor polgármester jegyző"

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása