Kiválóan rámutat városunk "nagyszerű" működtetésére, hogy a Szenteste előtti napra hívnak össze rendkívüli testületi ülést.  Közhírré tétele majdnem egyenlő a nullával. 

A napirend azt vizsgálja, hogy a képviselők adtak-e elég tájékoztatást a választóknak valamint arról számolnak el, hogy tartották-e velük rendesen a kapcsolatot.

A város lakossága akkora beszerzési lázban ég, hogy az egyik kedvenc, hosszúkás szupermarketünkben a hentespultig ér a sor. A város pedig jó kis sumákolós ráérzéssel a Szenteste előtti napra dobja az elszámolás napját. Érdekes adat.    

Az év utolsó képviselő-testületi ülése. 
Szenteste előtt egy nappal délelőtt 9-kor. Jó időzítés, hogy senki ne tudjon róla, senki ne menjen el és senki ne kérjen számon...

  

Ez korrekt?

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása