Ezek a sorok a Bicske Szíve Park fórumán láthatók fényképekkel együtt. 

"Életveszély a bicskei közutakon, már egy hete tapad le a hó és jegesedik rá az utakra, jégpálya Bicske. Mivel korán reggel igen rossz közvilágítás mellett fényképeztem vakuval, pár perc alatt, sietnem kellett a vonatra, és mert csontig fagytak az ujjaim, ennyi kép lett csak a Barsi, a Széchenyi, a Vasvári utcáról, de ismerősöktől több közterületről hallottam jegesedést, járhatatlanságot. Aki még tud fényképezzen, és töltse fel a fenti hashtaggal, hogy összegyűjthessük a képeket.

Mivel ez nem most leesett ónos esőtől van, hanem 2017.01.12-18-ig terjedő időszakban felelőtlen, hanyag, trehány, és gondatlanság eredménye, ezért kimerítheti a  
Hivatalból elkövetett gondatlan veszélyeztetést, kártérítési igényt, illetve akár büntető eljárást is vonhat maga után ez a súlyos hanyagság, akár több ezer ember testi épségét veszélyeztetik sokadik napja (nem csak a bicskei lakosokét, hanem akik ezeket az utakat használnák).
Felel-e ezért valaki, kinek a hibája (?), mert ilyenkor tapasztalatom szerint a reakció egyetlen kizárólagos formája, a hárítás. Jogilag hogyan lehet megúszni, azt hogyan ne csináljak semmit, ami a kötelességem lenne. Az viszont kitűnik ezekből a képekből, szerintem feleslegesen fizetünk adót. Végtelenül boldog lennék, ha gond nélkül működne a jövőben minden Bicskén, és nem nekem kellene mindig jeleznem a problémákat."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása