Az Szélescsapási földút (Tatai út és 1-es főútvonal között) láttam mindezt.

 

Majdnem elokádtam magam a már rothadó sertéspofa szállítmány dögbűze miatt a fotózás közben. Odavezető útitársam közben folyton arról beszélt, hogy a kezét kellene levágni annak, aki utánfutószámra ilyen ocsmányságot borogat ki.
Ráadásul a mély vizesárokba öntette, hogy ne is legyen egyszerű a moslék "munkája" után rendet tenni. Ide kell egy kanalas gép, ami felhúzza az oldalból, onnan mehet a szállítóra.
A földút pár száz méteres szakasza több helyen tele van malacpofával. De ekkora mennyiség sehol sem volt. Azokon már hús sincs, madarak, rókák, férgek lezabálták, a száraz állkapocs-csontok hevernek az út mentén szerteszét. Apokaliptikus. Mint Cormac MacCarthy Az út című regénye.
A száraz csontok és a friss szállítmány mentén kis pálinkás üvegek és energiaitalok dobozai vannak széthajigálva, ebben a "friss áruban" lenn egy kék zacskó, rajta kóddal. Ugyanez a kék zacskó a korábbi csontszáraz állkapcsok és egyéb csontok között is látható.  Nem vénnek való vidék. 
Azt érzékeltük, hogy a területen már megkezdődött a felderítő munka, a megfigyelés. Úgy döntöttünk a helyszínen kb. 9 napja, hogy a nyomozás érdekében felelősen gondolkodva ezt nem teszem még közzé, nehogy elijesszem az elkövetőt éppen a lebukása előtt. Bementünk a város intézményéhez.
Ott megtudtuk, hogy valóban "rajta vannak", valóban nyomon vannak.
Az ezzel a bűncselekménnyel alaposan gyanúsítható tettesek megvannak Rendőrségi eljárás folyik. Járjon így mindenki, aki a bicskei határt szemétlerakónak nézi.  

sertespofa1.jpg

sertespofa2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása