Ez annak a 300 hektáros belterületnek a része, ami Bicske lakosságának leginkább kedvelt és látogatott pihenő területe volt.  A városvezetés, a testület az országgyűlési képviselővel semmit nem tett az akkor banki tulajdonban lévő hatalmas belterület, vagy csak a tóparti rész megszerzése érdekében, ami városfejlesztési szempontból fegyvertény lett volna.

Az új tulaj megérkezésekor Pálffy Károly polgármester vezette testület halált megvető bátorsággal törölte el minden bicskei cég telekadóját, mintegy véletlenül éppen akkor jutott eszébe, amikor a miniszterelnök kenyeres pajtásának cége megjelent a határban.  A piciny, elzárt városi terület adásvétele, bérlése nem tudjuk, hogy volt-e  napirenden. Városvezetésünk tengermélyen hallgat róla.   

Részletek a Magyar Narancsban, ami kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk... 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása