Tudomásom szerint a polgármestereink és képviselőink még nem bátorkodtak  törvény szerint rendezni, hogy a városunk pihenőterületét felvásárolt baráti cég városunk területének több házhelynyi részét zárta le úgy, hogy azt magánterületként jelöli meg - miközben az kedves kis városunk jogos tulajdona.

Tehát vagy meg kellene venniük, vagy pedig bérelniük kellene Bicskétől.   

Korábban ugyanennek a cégnek engedtük el 300 hektár belterület (!) céges  telekadóját - szintén a nagyívű barátság, bizalom,  tisztelet, szeretet, hála, békesség és a köz feltétlen szolgálata jegyében...

 Úgy tudjuk, hogy, az akár 2 ezer négyzetmétert is elérő, most magánterületbe tett zárvány kérdése  semelyik testületi ülésnek még csak napirendi pontja sem volt. 

A fotón, az út szélén balra látható egy útcsatlakozás, a nagy fák előtt. Az az út vezet a szárítóhoz. Az út még önkormányzati területről nyílik, sőt, onnan még további kb 150 m balra önkormányzati terület a kaputól kezdve. 

 

Senki sem engedheti meg magának azt, hogy a település lakossága számára nem nyilvános egyeztetések során tesz szívességet a város területét érintő ügyekben. Sem egy négyzetméterrel, sem kettővel, sem kétezerrel. 
(Mellesleg a sétálók, a futók, a kerékpározók is legfeljebb oda-visszamenetet tudnak menni, mert a szép emlékű hosszú egyenes, benőtt út előtt balra fekvő nyiladékon - városi tercia - nem tudnak a lezárás miatt az azt hiszem  Pap-földek melletti földútra térni, hogy aztán elérjék a Táncsics utca folytatásában elhelyezkedő harmincéves utat, hogy aztán Táncsicson érhessenek vissza a lakott területre. Egy nagy lokálpatrióta tehetne azért, hogy ez megmaradjon nekünk, miután szóba sem kerülhettünk a tó új gazdájaként, ami a környék legszebb és legtöbb embert vonzó része volt.)           

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Larry bácsinak nem fog ellentmondani senki sem..megteheti??meg mert az önkormi épület hagyja és a csodás vezetőség nyelve belog ide oda amoda...csak gratulálni tudok a remek döntésekért és persze köszönet a sok sok választonak aki ezt szavazta meg..plusz hogy nem vágja pofán azokat aki ezt engedik...
süti beállítások módosítása