A 300 hektár cégtulajdonban lévő, sosem bicskei tulajdonú terület mezőgazdasági területből belterületbe vonásáról szóló megállapodást valóban Szántó János polgármester írta alá, ahogyan azt Tessely Zoltán is magyarázza a a Hír Tv-nek. Aztán Tiborcz Péter és Tessely Zoltán több alkalommal is módosíttatta, végül a belterületbe vonás már kifejezetten Tessely Zoltán aláírásával, szándékával, akaratával történt meg.  
Vagyis ha valóban rossznak és nemzetellenesnek gondolta, 2009 - 2010 körül lett volna lehetősége kihátrálni.

Nem tudok árat, csak találgathatunk, lehet, hogy érdemes lenne bújni a cégközlönyt, abban talán megtalálható az utolsó ismert nyilvános ár a felszámolásban.. Persze, ez azért mindegy, mert annál olcsóbban is el lehetett már vinni, de az az ár már nem kell, hogy publikus legyen. És biztos, hogy a cégközlönyös árnál olcsóbban vették meg. (Tudnak élni.)  

Tessely Zoltán biztosan benne volt nyakig, hisz lemondott a város jelzálogjogáról!

Sőt, a két tulajdonos cég közül az egyik felszámolását ő maga kezdeményezte, így megteremtve a lehetőséget a nyomott áron való megvételre.
A technikát nem kellett feltalálni, a gazdasági élet szereplői között több is van, aki a felszámolásba fordult cégekkel üzletel  - ezt tudjuk. De Tessely Zoltánnak mint ún. képviselőnek, meg kellett volna mindent tennie a városért és legalább a tavat és környezetét megmenteni Bicske lakóinak. 300 hektáron elfért volna egy új, az új tulajdonos által megépített új tó is. És ez a régi kedves - megmaradhatott volna bicskei megvételre "nyomott" áron, amihez az urak jól értenek.    

b6b6aea8e542a4b6a02f964d932704ae.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása